Ny hjemmeside!

Da KlosterCaféen startede for mere end 5 år siden, havde vi en hjemmeside der var tidssvarende og som løbende blev udbygget i takt med nye krav og den gode feedback fra bl.a. jer, vore trofaste kunder.

5 år er som bekendt en hel tidsalder indenfor IT-verdenen – i den tid er bl.a. de mobile platforme som smartphones og tablets i høj grad blevet der hvor vi færdes når vi er på nettet.

Og selvom den gamle hjemmeside har tjent jer (og os) godt gennem tiden, så syntes vi alligevel at den nu fortjente at blive pensioneret og nyde sit otium. Så derfor håber vi, at I vil tage godt imod KlosterCaféens nye hjemmeside – den er meget nemmere at finde rundt på. Og så gør den sig rigtig godt på både smartphones og tablets. 🙂

God fornøjelse!